Харківська міськрада підтримала «формулу Штайнмаєра»

Читать на русском
Міська рада Харкова в середу, 16 жовтня, ухвалила звернення до президента, парламенту і депутатів місцевих рад на підтримку формули Штайнмаєра.

Міська рада Харкова в середу, 16 жовтня, ухвалила звернення до президента, парламенту і депутатів місцевих рад на підтримку «формули Штайнмаєра».

Про це повідомляє MediaPort.

«Ця заява, яку я зачитав, щоб було зрозуміло, і ми могли обговорити, то це звернення обумовлене загостренням внутрішньої ситуації в Україні. Ми бачимо, що було в Харкові, Києві, інших областях України. Є звернення депутатів Львівської, Тернопільської областей зовсім іншого порядку, і до нас також виходили з пропозиціями ухвалити... Оскільки ми підтримуємо президента України, тому ми винесли це звернення на сесію міськради, я прошу його підтримати», - сказав мер міста Геннадій Кернес і поставив питання на голосування.

Звернення підтримали 53 депутати міськради, 12 - проти.

У зверненні йдеться про те, що формула є «єдиним шляхом до припинення війни».

Як повідомляється, міськрада вимагає від політиків усіх рівнів припинити інсинуації навколо «формули Штайнмаєра» і припинити акції «Ні капітуляції». Міськрада своїм зверненням свідчить про повагу президенту і підтримує зусилля з повернення миру до України.

Раніше Луцька міськрада виступила проти «формули Штайнмаєра».

Нагадаємо, звернення до президента Володимиру Зеленського щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра» ухвалили депутати Чернівецької обласної ради.

Також Херсонська міськрада виступила проти «формули Штайнмаєра».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: