У Києві відклали запуск єдиного електронного квитка

Читать на русском
У Києві перенесли запуск єдиного електронного квитка з 1 листопада 2019 року. Тепер передбачається протягом 3-6 місяців.

У Києві відклали запуск єдиного електронного квитка з 1 листопада 2019 року.

Як повідомив депутат Київської міської ради Олександр Пабат на своїй сторінці у Facebook, запуск передбачається протягом найближчих місяців.

У Києві запрацював е-квиток. Що це дасть пасажирам та чи допоможе детінізаціїЗ 4 лютого в громадському транспорті Києва запрацював єдиний електронний квиток. Більше про нововведення знають експерти.

«Промислову експлуатацію Єдиного електронного квитка київські чиновники скасували. Запуск передбачається протягом 3-6 місяців, а й цього мало для такого проекту. Оптимальний запуск промислової експлуатації е-квитка - 1 жовтня 2020 року», - написав Пабат.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з 31 жовтня 2019 року Київ переходить на е-квиток. Наразі придбати його можна на станціях київського метрополітену, в Особистому кабінеті киянина, у мобільному додатку KyivSmartCity, у терміналах самообслуговування Ibox.

Також анонсували, що для школярів до кінця поточного року буде виготовлений єдиний електронний учнівський квиток, для студентів - студентська транспортна картка.

Як відомо, ще в травні 2013 року столична влада анонсувала, що в Києві електронний квиток на громадський транспорт повністю буде запроваджений у першому кварталі 2014 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: