Ще одна облрада проти «формули Штайнмаєра»

Читать на русском
Звернення до президента Володимира Зеленського щодо недопущення реалізації формули Штайнмайера ухвалили депутати Чернівецької обласної ради на сесії 8 жовтня.

Звернення до президента Володимира Зеленського щодо недопущення реалізації «формули Штайнмайера» ухвалили депутати Чернівецької обласної ради на сесії 8 жовтня.

Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми, депутати Чернівецької обласної ради, звертаємося до вас з приводу напруженої ситуації, яка склалася навколо ухвалення так званої «формули Штайнмайера», підписаної відповідно до Мінської угоди», - йдеться в тексті звернення.

За ухвалення звернення в цілому проголосували 33 присутніх депутата, що складає більшість від складу ради.

Звернення складається з семи пунктів, одним з яких депутати просять не допустити відведення українських військ з діючої лінії розмежування.

Цієї вимоги в проекті звернення не було. Але під тиском представників громадськості та учасників бойових дій на сході, які прийшли на сесію, депутати таки внесли пропозицію про неприпустимість відведення українських військ з нинішніх позицій в зоні ООС.

Раніше Херсонська міськрада виступила проти «формули Штайнмаєра».

Нагадаємо, проти імплементації «формули Штайнмаєра» виступили депутати Рівненської, Івано-Франківської, Львівської, Херсонської, Тернопільської обласних рад, а також в Сумській і Кропивницькій міській раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: