Гончарук розповів, які міста можуть залишитися без тепла

Читать на русском
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук розповів у яких містах можуть бути проблеми з опалювальним сезоном.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук розповів у яких містах можуть бути проблеми з опалювальним сезоном.

Про це він сказав у своєму блозі «Чашка прем’єра».

Програма Кабміну: що нового (і не дуже) обіцяють у сфері енергетики та екологіїЕнергетикою та екологією в Україні тепер буде займатися одне міністерство. Слово і Діло проаналізувало, які завдання прописані в програмі Кабміну.

«Я зараз із впевненістю можу сказати, що в усіх містах опалювальний сезон почнеться без особливих проблем. Винятком є лише два міста – це Сміла (Черкаської області) й Новий Розділ (Львівської області). Там ще залишаються певні технічні складнощі й проблеми і, можливо, на декілька днів опалення розпочнеться пізніше», – сказав Гончарук.

Як стверджує прем’єр, це пов’язано, перш за все, з тим, що послуги надання опалення в цих містах здійснювалися приватними компаніями, структурами, «які своїми діями створили критичні ситуації».

За його словами, Кабінет міністрів знайшов рішення в обох випадках.

Як відомо, опалювальний сезон в Україні розпочинається орієнтовно 15 жовтня. Опалення в будинках із централізованим теплопостачанням вмикається тоді, коли впродовж трьох днів середньодобова температура опускається нижче за 8 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, Гончарук почав вести відеоблог «Чашка прем'єра».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: