Зеленський відправився на Донбас

Читать на русском
У День захисника України в понеділок, 14 жовтня, глава держави Володимир Зеленський відвідає Донецьку область.

У День захисника України в понеділок, 14 жовтня, глава держави Володимир Зеленський відвідає Донецьку область.

Про це пише пресслужба ОПУ.

«Ні капітуляції»: чому акції триватимуть та в чому небезпекаУ містах країни та за кордоном також люди зібралися на віче з вимогою не допустити капітуляції України.

«Сьогодні президент України здійснить робочу поїздку до Донецької області. Володимир Зеленський планує, зокрема, відвідати штаб Операції об'єднаних сил і зустрітися з військовослужбовцями ООС», - йдеться в повідомленні.

Перед поїздкою Зеленський вшанував пам'ять загиблих захисників України в Києві.

Глава держави з дружиною Оленою прийшли до Стіни пам'яті полеглих за Україну біля Михайлівського монастиря в Києві. Вони поклали квіти і встановили лампадки біля Стіни з іменами загиблих за єдність України військовослужбовців і правоохоронців та вшанували хвилиною мовчання їхню пам'ять.

Відзначимо, в Україні 14 жовтня відзначають День захисника, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Сьогодні націоналісти проведуть у Києві марш опору капітуляції. Захід розпочнеться о 16.00 з парку Шевченка, звідки хода, в голові якої йтимуть ветерани, по бульвару Шевченка та Хрещатиком попрямує на Майдан Незалежності, де учасники маршу проведуть акцію протесту. Після цього вони піднімуться до адміністративного кварталу і проведуть там перформанс.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: