День захисника України: правоохоронці готові до провокацій

Читать на русском
Правоохоронці не виключають провокацій під час масових акцій, присвячених Дню захисника України. Нацполіція має намір діяти строго і уважно.

Правоохоронці не виключають провокацій під час масових акцій, присвячених Дню захисника України. Нацполіція має намір діяти строго і уважно.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

Правоохоронці готові забезпечити право на мирні зібрання.

«14 жовтня в Україні відзначається День захисника України. Багато людей завтра візьмуть участь у масових заходах, політичних мітингах, акціях, ходах, присвячених цій даті. Правоохоронці готові забезпечити право на мирні зібрання і публічну демонстрацію громадянської позиції кожного українця!», - йдеться в спільній заяві голів МВС, СБУ і секретаря РНБО.

Відзначено, що правоохоронці готові забезпечувати права громадян і захищати громадський порядок і безпеку кожного учасника.

«Вкрай важливо в цей день об'єднатися навколо головних цінностей і разом оберігати безпеку і поважати права кожного громадянина», - наголошується в заяві.

Нагадаємо, боєготовність військових частин Збройних сил України (ЗСУ) посилили на вихідних, 12-14 жовтня, на час святкування Дня захисника України.

Також повідомлялося, що на 14 жовтня в Україні з нагоди Покрови і Дня захисника України заплановано близько 300 заходів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: