Арахамія розповів, чи планують дострокові місцеві вибори

Читать на русском
Арахамія зауважив, що список партії СН збирали складно, а місцеві вибори - це 149 тисяч людей.

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що проведення місцевих виборів в Україні не на порядку денному партії.

Про це він розповів в інтерв'ю LB.ua.

Відповідаючи на питання, чи планують в партії провести позачергові місцеві вибори навесні 2020 року попри те, що планові вибори заплановані на осінь, Арахамія заявив, що на порядку денному питання відсутнє.

«На порядку денному немає виборів... Про весну я чув, але є аргумент, який ви озвучили (планові вибори восени - ред.)», - заявив він.

Він вказав, що найбільш вигідний для партії варіант – вибори восени 2020 року, оскільки до весни «Слуга народу» може не встигнути зібрати необхідну кількість кандидатів.

Арахамія зауважив, що список партії СН збирали складно, а місцеві вибори - це 149 тисяч людей.

Кличко вже п'ять років керує Києвом: топ обіцянок мераВіталій Кличко вже п'ять років керує Києвом. Слово і Діло проаналізувало, як мер виконує свої обіцянки.

«Уявіть собі, що таке майже 150 тисяч. Ви повинні розуміти, що немає сенсу починати дострокові вибори, якщо ми на них не переможемо, якщо не готові ні інституційно, ні кадрово», - каже нардеп.

Раніше перший заступник глави фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявляв, що вибори мера Києва і депутатів Київради планують провести після завершення децентралізації.

Також ми з'ясували, чому Кличко хоче, щоб дострокові вибори в Києві пройшли якомога раніше.

Нагадаємо, Кличко вже п'ять років керує Києвом. Топ обіцянок мера – за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: