Пожежа в «Токіо Стар»: адміністратора взяли під домашній арешт

Читать на русском
Жінці змінили запобіжний захід. Підозрювана в порушенні вимог пожежної безпеки буде під домашнім арештом з 10 вечора до 6 ранку.

Київський районний суд Одеси повідомляє про звільнення з-під варти і взятті під домашній арешт адміністратора готелю «Токіо Стар». У результаті пожежі в готелі загинуло 9 осіб.

Про це повідомляє пресслужба суду в суботу, 12 жовтня.

Жінці змінили запобіжний захід. Підозрювана в порушенні вимог пожежної безпеки буде під домашнім арештом з 10 вечора до 6 ранку.

«У той же час на неї покладені такі обов'язки: прибувати на першу вимогу до слідчого, прокурора і суду; перебувати за місцем проживання в період із 22 до 06 годин; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон і утриматися від спілкування з підозрюваними, свідками і потерпілими у кримінальному провадженні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня в одеському готелі «Токіо Стар» сталася пожежа, в результаті якої загинули дев'ятеро осіб, ще дев'ятьох було госпіталізовано. Серед загиблих - 10-річна мешканка Сум та її мати, громадянка Австралії, жителі Дніпра, Києва, Одеської області. Згідно із результатами судово-медичного обстеження, причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння. Власник готелю, підприємець Вадим Чорний, 20 серпня був узятий під варту Київським районним судом Одеси.

Згідно з рішенням суду, старшому адміністратору готелю Ірині Паровик обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 18 жовтня. Альтернатива застави не була передбачена. Сама підозрювана під час засідання стверджувала, що пожежна безпека не входила в її функціональні обов'язки. Адміністратормала забезпечувати тільки порядок і чистоту в приміщеннях. Жінка є матір'ю двох малолітніх дітей (2014 і 2017 р.н.).

Раніше прокуратура повідомила про підозру співвласнику «Токіо Стар».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: