Зеленський відреагував на пожежу в «Токіо Стар»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував пожежа в одеському готелі Токіо Стар, заявивши, що особисто простежить, щоб покарання для винних відповідало нормам закону.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував пожежу в одеському готелі Токіо Стар, заявивши, що особисто простежить, щоб покарання для винних відповідало нормам закону.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Одеса. Токіо Стар. Вночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них - у критичному стані. І це не через війну і обстріли. А через злочинну недбалість і ігнорування елементарними нормами протипожежної безпеки, через зневажливе ставлення до людського життя. Цьому буде покладено край. Відповідати будуть не тільки безпосередні винуватці пожежі. Відповідати буде Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону і вимогам справедливості», - написав Зеленський.

Він висловив співчуття рідним і близьким загиблих. Президент також подякував рятувальникам, правоохоронців та одеситу, який прихистив врятованих постояльців готелю.

Нагадаємо, інформація про пожежу в готелі Токіо Стар на вул. Водопровідній в Одесі надійшла в ДСНС сьогодні в 1:34 ночі. Гасити пожежу виїхало 13 одиниць техніки та 65 чоловік особового складу. Займання вдалося ліквідувати лише через три години, в

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: