Зеленський підписав закон для співпраці з ЄС

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський підписав закон Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України Про стандартизацію № 124-ІХ. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента в п'ятницю, 11 вересня.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України Про стандартизацію № 124-ІХ.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента в п'ятницю, 11 вересня.

Парламент ухвалив цей законопроект у другому читанні 20 вересня 2019 року.

Законом вносяться зміни до низки законодавчих актів, серед яких: Кодекс України про надра, Земельний, Водний, Цивільний, Господарський, Кримінальний кодекси України; кодекси торгового мореплавання і захисту України; закони України Про охорону навколишнього природного середовища, Про інвестиційну діяльність, Про товарну біржу, Про основи містобудування, Про дорожній рух та інші.

Упровадження норм цього закону забезпечить узгодження національної системи стандартизації з міжнародною і європейською практиками.

Нагадаємо, що раніше сьогодні Володимир Зеленський підписав закон про скасування податку на інвестиції і, зокрема, пайовий внесок у розвиток інфраструктури міста.

Також повідомлялося, що Зеленський підписав закон про захист географічних брендів. Очікується, що впровадження закону сприятиме адаптації актів національного законодавства до права Європейського Союзу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: