До будівлі МОЗ увірвалися невідомі

Читать на русском
До будівлі МОЗ увірвалися невідомі люди з вимогою документів у співробітників, особистих справ і наказів.

До будівлі МОЗ увірвалися невідомі люди з вимогою документів у співробітників, особистих справ і наказів.

Про це повідомила гендиректор Директорату стратегічного планування та євроінтеграції Міністерства охорони здоров'я Ірина Литовченко на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 11 жовтня.

«Міністерство охорони здоров'я повне невідомих людей. Вони бігають по кабінетах, вимагають документи у співробітників, особисті справи, накази, хочуть поговорити наодинці з директором департаменту, відмовляються представлятися і просто тікають», - написала Литовченко.

Вона також опублікувала фото з особою, яка дзвонила директору Департаменту управління персоналом та обіцяв, що «їй буде гірше».

«Тільки в моїй присутності ця людина спочатку особисто, а потім телефону погрожувала директору Департаменту управління персоналом, зателефонувавши за номером 044 200 07 90 (номер приймальні міністра). Обіцяла, що їй буде гірше», - додала вона.

«Охорона каже, що це людина Солодкої Інни Василівни, яку вчора хотіли призначити в.о. державного секретаря. На її прохання на вході до міністерства імені цієї людини не записують», - пояснила чиновниця.

У коментарях Литовченко повідомила, що поліцію вже викликали.

Нагадаємо, МОЗ планує скасувати меддовідки.

Також відзначимо, МОЗ скоротило витрати на людей з рідкісними захворюваннями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: