В Україну з США їде медичний гуманітарний вантаж

Читать на русском
Вантаж медичної гуманітарної допомоги спрямований в Україну з США, буде розділений між 4 медустановами військового і дитячого напрямків, повідомили в українському посольстві в США.

Вантаж медичної гуманітарної допомоги спрямований в Україну з США, буде розділений між 4 медустановами військового і дитячого напрямків, повідомили в українському посольстві в США.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сторінці посольства в Facebook в понеділок вранці.

Геращенко озвучила уточнену цифру українських заручників у ОРДЛОВ ОРДЛО відкинули українську ініціативу щодо проведення Дня сім'ї для того, щоб родичі людей, які містяться у в'язницях по обидва боки лінії зіткнення, могли відвідати своїх близьких.

«З радістю повідомляємо, що в Україні з США спрямований вантаж гуманітарної допомоги - результат роботи проекту Support Hospitals in Ukraine за підтримки United Help Ukraine та Посольства України в США», - йдеться в повідомленні.

Українські дипломати уточнили, що з г.Денвер, шт.Колорадо, в Україні відправлено два 40-ка футових контейнера медичного гуманітарного вантажу.

Відзначено, що все медичне обладнання буде направлено в 4-х медичних установи України військового і дитячого напрямків: Військово-медичний клінічний центр професійної патології особового складу Збройних сил України (м.Ірпінь), Дитячу клінічну лікарню Охматдит (Львів), Дитячу лікарню м Житомира та житомирський реабілітаційний центр братів Кузьміних.

«Посольство і надалі сприятиме реалізації проектів напрямку медичного обладнання, в першу чергу, для лікування поранених ветеранів, що передбачено в спільному Меморандумі посольства з проектом Support Hospitals in Ukraine», - підсумували в українському посольстві.

Також Червоний Хрест відправив на окупований Донбас 295 тонн гумдопомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: