У Міноборони повідомили подробиці закупівлі комплексів Javelin

Читать на русском
У Міноборони розповіли, що процес закупівлі протитанкових комплексів Javelin у нинішньому році проходитиме в тестовому режимі.

У Міноборони розповіли, що процес закупівлі протитанкових комплексів Javelin у нинішньому році проходитиме в тестовому режимі.

Про це повідомлять пресслужба відомства в четвер, 10 жовтня.

Не лише Javelin: яку ще зброю зі США може отримати УкраїнаПісля Джавелінів Україна може отримати зі Сполучених Штатів бойові кораблі, зенітні системи або вертольоти.

За словами міністра оборони Андрія Загороднюка, на даний момент Україна розробляє контракт і угоди з партнерами, щодо закупівлі комплексів.

«Ми розробляємо подібні контракти і угоди з нашими партнерами і сподіваємося, що вже в наступному році зможемо показати ще деякі результати з цього питання», - сказав голова Міноборони.

Також він повідомив, що в Міноборони планують нову програму щодо озброєння.

«Планується нова програма з озброєння, яка буде не такою засекреченою, як минула державна оборонна закупівля. Ми максимально відкриємо державне оборонне замовлення, максимально відкриємо питання озброєння, щоб народ України і наші партнери могли бачити, яким чином ми розпоряджаємося бюджетними коштами», - повідомив Загороднюк.

Нагадаємо, 1 жовтня в ЗМІ була опублікована інформація, що США схвалили продаж Україні протитанкових комплексів Javelin.

Також відзначимо, США отримають на озброєння Javelin нового типу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: