У поліції розповіли подробиці сутички в Кремінній

Читать на русском
Стали відомі подробиці сутички між активістами та правоохоронцями в Кремінній Луганської області.

Стали відомі подробиці сутички між активістами та правоохоронцями в Кремінній Луганської області.

Про це розповіли в пресслужбі поліції Луганській області.

Розведення військ: бойовики обстріляли ділянку в Золотомувикористання бойовиками забороненого мінськими угодами озброєння було зафіксоване 4 жовтня.

За інформацією, співробітники полку поліції особливого призначення «Миротворець» Нацполіції в Київській області, які з 2014 року несуть службу в Луганській області і забезпечують правопорядок на блокпостах, зупинили автомобілі для передбаченої законодавством перевірки документів.

Але громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських. У результаті виник словесний конфлікт, який пізніше переріс у бійку. Під час сутички один правоохоронець отримав тілесні ушкодження внаслідок наїзду автомобіля. Зараз йому надають медичну допомогу.

Як зазначається, спецназівець здійснив попереджувальний постріл у повітря. Жодних спецзасобів або зброї до осіб, які відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських, не застосовували.

У результаті сутичок поліцейські затримали двох осіб. Один із затриманих - водій авто, який скоїв наїзд на ногу правоохоронцю, інший - перебував у розшуку. Також після огляду авто співробітники поліції вилучили шість одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки його повернуть власникам.

Нагадаємо, додаткові сили Нацполіції забезпечують на Донбасі правопорядок під час розведення військ в Золотому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: