САП скерувала до суду справу щодо розтрати при закупівлі палива для Міноборони

Читать на русском
САП направлено до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів Державного бюджету України.

САП направлено до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів Державного бюджету України в особливо великому розмірі під час закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Як йдеться у повідомленні пресслужби, у провадженні обвинувачуються колишній заступник Міністра оборони України, директор та працівник відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони, службовець Департаменту внутрішнього аудиту Міноборони, представник ТОВ «Трейд Коммодіті».

Розслідуванням, яке проводили детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП, встановлено, що особи організували підвищення цін на нафтопродукти, внаслідок чого державі заподіяно збитки на суму понад 58 млн грн.

Детективи Національного бюро під процесуальним керівництвом САП повідомили двом особам про підозру у розтраті 25,4 млн грн державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат».

Також нагадаємо, депутата Одеської облради взяли під варту за підозрою в розкраданні мільйонів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: