Експосадовцю повідомили про підозру у розтраті 25 млн грн

Читать на русском
Детективи Національного бюро під процесуальним керівництвом САП повідомили двом особам про підозру у розтраті 25,4 млн грн державного підприємства Східний гірничо-збагачувальний комбінат.

Детективи Національного бюро під процесуальним керівництвом САП повідомили двом особам про підозру у розтраті 25,4 млн грн державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат».

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Ідеться про колишнього заступника генерального директора із забезпечення виробництва ДП «СхідГЗК» та директора ТОВ «Торговий дім «Еко-Сервіс»», повідомили у НАБУ.

ВАКС зобов'язав НАБУ внести відомості про кримінальні правопорушення КличкаВищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ внести до ЄРДР відомості про кримінальні правопорушення столичного мера Віталія Кличка щодо будівництва Шулявського шляхопроводу.

Дії підозрюваних кваліфікуються за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»). Оскільки місцезнаходження цих осіб не встановлено, про підозру їм повідомлено в порядку ст. ст. 135, 278 Кримінального процесуального кодексу України та підозрюваних оголошено в розшук.

Нагадаємо, на Київщині чиновників підозрюють у мільйонних розкраданнях на ремонті доріг.

Також нагадаємо, депутата Одеської облради взяли під варту за підозрою в розкраданні мільйонів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: