Ситуація на Донбасі: 14 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі в зоні ООС з початку понеділка, 7 жовтня, озброєні формування РФ та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі в зоні ООС з початку понеділка, 7 жовтня, озброєні формування РФ та її найманці 14 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС.

Як повідомляється, противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 жовтняСитуація на сході країни на 6 жовтня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, в порушення мінських угод противник двічі навмисне обстріляв ділянку розведення сил і засобів в районі населеного пункту Золоте з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Чермалика, поблизу Пєсків, неподалік Опитного і поблизу Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив десять обстрілів позицій ОС: в районі Золотого, неподалік Майського і поблизу Новолуганського, поблизу Луганського, неподалік Новолуганського, поблизу Гладосово, неподалік Новгородського і поблизу Кримського.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Кремлі заявили про зацікавленість у відводі сил на Донбасі.

Також відзначимо, Пристайко назвав умови розведення військ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: