Телефонна розмова із Зеленським стосувалась боротьби з корупцією – Трамп

Читать на русском
Трамп розкритикував питання щодо імпічмента щодо телефонного дзвінка лідеру України. Зеленському він звонив, щоб нагадати про борьбу з корупцією.

Президент США Дональд Трамп заявив, що його телефонна розмова з президентом України Володимиром Зеленським у липні стосувався боротьби із корупцією.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з президентом Фінляндії, повідомляє Reuters.

6 питань про (не)реальний імпічмент реальному ТрампуНевже одна телефонна розмова варта імпічменту президента наймогутнішої країни світу? Шість питань про імпічмент Дональда Трампа.

Трампу задали питання щодо ситуації з телефонною розмовою, яка спричинила розслідування про необхідність імпічменту американського президента.

«Сполучені Штати дають країні (Україні - ред.) багато грошей. І я не хотів би давати гроші країні, яка корумпована ... Мені не подобається, коли моя країна залишається в дурнях », - відповів Трамп на питання журналіста про мету його дзвінка українському президенту.

Нагадаємо, президента Дональда Трампа підозрюють в тому, що під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським він просив українського колегу активізувати розслідування щодо діяльності в Україні Хантера Байдена - сина Джо Байдена.

Телефонна розмова Трампа із Зеленським спровокувала скандал. Спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про скандал і можливий імпічмент Трампу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: