Суд відмовився призупинити рішення Нацради за ліцензією «112 Україна»

Читать на русском
Окружний адміністративний суд міста Києва відмовився задовольняти позов від п'яти регіональних компаній під емблемою 112 про зупинення дії рішень Нацради щодо скасування ліцензії телеканалів.

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовився задовольняти позов від п'яти регіональних компаній під емблемою «112» про зупинення дії рішень Нацради щодо скасування ліцензії телеканалів.

Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

Зазначається, що суд ухвалив відмовити в її задоволенні позов телеканалу з-за недостатньої кількості доказів про незаконність рішення Нацради.

«Розглянувши доводи заявника щодо необхідності вжиття заходів забезпечення позову, суд прийшов до висновку, що бачить підстав для задоволення відповідної заяви. Зараз позивачами не надано суду належних доказів в обґрунтування заяви та належних доказів наявності очевидної небезпеки заподіяння шкоди правам, свободам та інтересам для прийняття рішення по справі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Окружний адміністративний суд м.Києва надійшов позов, в якому оскаржують рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відповідно до якого відмовлено в продовженні терміну дії ліцензії на мовлення.

26 вересня Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила ліцензію каналу «112 Україна».

Раніше Національна Рада неодноразово виносила попередження «112 каналу».

Також в Нацраді пояснили, що буде з мовленням телеканалу «112 Україна».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: