Канал «112 Україна» оскаржив рішення Нацради в суді

Читать на русском
В суд Києва надійшов позов, в якому оскаржують рішення Нацради щодо продовженні терміну дії ліцензії на мовлення 112 Україна.

В Окружний адміністративний суд м.Києва надійшов позов, в якому оскаржують рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення відповідно до якого відмовлено в продовженні терміну дії ліцензії на мовлення.

Позивачами вказані п'ять телерадіоорганізації, які здійснюють мовлення під емблемою «112 Україна», повідомляє пресслужба ОАСК.

У Нацраді пояснили, що буде з мовленням телеканалу «112 Україна»Заборона не стосується мовлення телеканалу в інтернеті, а також на кабельному або супутниковому сигналі.

Вони вимагають визнати протиправними та скасувати рішення Нацради від 26 вересня.

Разом з адміністративним позовом до суду надійшла заява про забезпечення позову, в якому просять суд зупинити дію зазначених рішень Нацради та зобов'язати відповідного провайдера відновити трансляцію в цифровому форматі телевізійних програм в повному обсязі і без будь-яких змін аудіо-візуального ряду.

Нагадаємо, 26 вересня Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила ліцензію каналу «112 Україна».

Раніше Національна Рада неодноразово виносив попередження «112 каналу».

Також в Нацраді пояснили, що буде з мовленням телеканалу «112 Україна».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: