Нацкорпус почав безстрокову акцію протесту «проти капітуляції»

Читать на русском
Лідер Національного корпусу Андрій Білецький ініціював безстрокову акцію протесту у зв'язку підписанням Україною формули Штайнмаєра.

Лідер Національного корпусу Андрій Білецький ініціював безстрокову акцію протесту у зв'язку підписанням Україною «формули Штайнмаєра».

Про це політик повідомив у середу, 2 жовтня, під час мітингу на Банковій, повідомляє РБК-Україна.

«У Мінську влада підписала так звану «формулу Штайнмаєра», і це зовсім не той мир, про який так багато говорить Зеленський. Це - здача України на умовах Путіна», - сказав Білецький.

У Національному корпусі переконані: документ, підписаний Кучмою в Мінську, загрожує територіальній цілісності України і веде до федералізації держави, узаконює на власній території проросійські анклави.

«Продовженням буде амністія бойовиків, визнання Україною так званої «народної міліції» окремих районів Донецької та Луганської областей, які будуть складатися з російських або проросійських бойовиків. Далі буде перекладення всього фінансового тягаря щодо відновлення зруйнованого Донбасу на український бюджет», - заявив Білецький.

Як відомо, президент України Володимир Зеленський повідомив, що українська делегація під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську підписала «формулу Штайнмаєра».

Також під час засідання ТКГ в Мінську була досягнута домовленість про розведення військ в Петровському і Золотому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: