У МЗС РФ відреагували на підписання Україною «формули Штайнмаєра»

Читать на русском
Москва сподівається, що узгодження формули Штайнмаєра створить відповідну атмосферу для подальшої реалізації Мінських домовленостей в Україні, оцінює позитивно підсумок засідання контактної групи.

Москва сподівається, що узгодження «формули Штайнмаєра» створить відповідну атмосферу для подальшої реалізації Мінських домовленостей в Україні, оцінює позитивно підсумок засідання контактної групи.

Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ.   «Позитивно оцінюємо узгодження контактною групою механізму введення особливого статусу Донбасу і розведення сил і засобів в зазначених районах. Сподіваємося, це створить відповідну атмосферу для подальшої реалізації Мінських домовленостей», - заявила у вівторок офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Раніше Зеленський повідомив, що українська делегація під час засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську підписала формулу Штайнмаєра.

Під час засідання ТКГ в Мінську була досягнута домовленість про розведення військ в Петровському і Золотому.

Також Зеленський заявляв, що Верховна рада України розробить новий закон про особливий статус Донбасу, він пройде публічне обговорення, в ньому не буде капітуляції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: