Інцидент у Керченській протоці: з ОПУ вилучили копії документів

Читать на русском
За словами директора ДБР, слідчі вилучають багато документів, які становлять державну таємницю і вони вилучаються не тільки в одному органі.

Копії документів, які становлять державну таємницю, ДБР вилучило із кабінетів Офісу президента.

Про це Роман Труба розповів в інтерв'ю ТСН.

Захоплення в Ізмаїлі: чому між Україною та РФ почалася «танкерна війна»Затримання танкера NEYMA в Ізмаїлі могло бути продиктоване прагненням України прискорити переговори про звільнення моряків.

За повідомленням, вилучені з ОПУ документи стосуються проходження українських кораблів у Керченській протоці в 2018 році.

«У нас вже проведені всі вилучення, і зараз на підставі цих документів проводиться експертиза, яка вивчає ці документи, аналізує і дасть відповіді на всі питання», - сказав Труба.

За словами директора ДБР, слідчі вилучають багато документів, які становлять державну таємницю і вони вилучаються не тільки в одному органі.

Раніше Комітет ПА ОБСЄ закликав Росію вивести війська з України.

Також нагадаємо, російські прикордонники 25 листопада 2018 року із застосуванням зброї захопили в районі Керченської протоки український рейдовий буксир «Яни Капу» і малі броньовані артилерійські катери «Бердянськ» і «Нікополь» ВМС ЗСУ, які прямували з Одеси до Маріуполя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: