«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для промисловості

Читать на русском
Нафтогаз України підвищив з 1 жовтня 2019 року ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання.

НАК «Нафтогаз України» підвищила з 1 жовтня 2019 року ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання.

У НАК назвали пропоновані ціни на природний газ з ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати, інформує пресслужба.

Як за останній рік змінилися тарифи на газЦіна на газ для українців знизилася за останні місяці. Слово і Діло проаналізувало динаміку за рік.

«Нафтогаз пропонує газ за ціною 4 899,00 – 5 458,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами). У порівнянні з цінами на вересень 2019 року, у жовтні ціни зростуть на 4,9-5,6%», - йдеться у повідомленні.

«Слово і Діло» подивилося, як ціна на газ змінювалася протягом останнього року.

Раніше в Мінрегіоні розповіли, що підготовка житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону проходить у плановому режимі, а житловий фонд країни до опалювального сезону готовий на 60%.

Також у КМДА повідомили, що об'єкти соціальної сфери (школи, дитячі садки та лікарні) будуть підключені до опалення з 30 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: