Зведення ООС: бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби 1 жовтня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку поточної доби 1 жовтня в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прессштаб ООС.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінського угодами мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, в порушення Мінські угоди, противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї в районах ділянок розведення сил і засобів неподалік Золотого і Богданівка.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив п'ять обстрілу позицій Об'єднаних сил, а саме неподалік Новотроїцького, в районі Богданівки, по ділянці розведення, а також поблизу Водяного.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» противник здійснив три обстрілу позицій ОС, а саме неподалік Новолуганского, поблизу Південного і неподалік Золотого.

«Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілу з нашої сторони не було», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі за 30 вересня збройні формування РФ та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню, поранений український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: