Жеваго не отримав повідомлення про підозру від ДБР

Читать на русском
Жеваго, якого підозрюють у розтратах в банку Фінанси та кредит, заявив, що не отримав повідомлення про підозру від ДБР у відповідності з українським законодавством.

Колишній народний депутат України Костянтин Жеваго, якого підозрюють у розтратах в банку «Фінанси та кредит», заявив, що не отримав повідомлення про підозру від ДБР у відповідності з українським законодавством.

Про це сказано у заяві ради директорів компанії «Ferrexpo», виконавчим директором якої є Жеваго.

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Костянтин ЖевагоЖеваго не виконав жодної обіцянки за чотири роки на посаді нардепа. Він встиг провалити 4 запевнення, а ще 8 мав би виконати до кінця каденції.

Також екснардеп заперечує звинувачення.

«Пан Жеваго повідомив правлінню «Ferrexpo», що не отримав повідомлення про підозру у відповідності з законодавством України. Крім того, публічне поширення такої недостовірної інформації в ЗМІ порушує його права і законні інтереси як громадянина України і завдає прямої репутаційної і економічної шкоди бізнесу, акціонером якого є Жеваго», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, 27 вересня Костянтин Жеваго був викликаний на допит в ДБР, проте так і не з'явився. Йому заочно було оголошено підозру в тому, що він, будучи бенефіціаром банку «Фінанси та Кредит», причетний до організації злочинної схеми по розтраті 2,5 млрд грн фінустанови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: