Зведення ООС: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
На Донбасі у четвер, 26 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

На Донбасі у четвер, 26 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення.

Зазначається, що обстріли велися із заборонених мінськими угодами міноментів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї, повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 вересняСитуація на сході країни на 26 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли зафіксовано поблизу Красногорівки, неподалік Новогнатівки, поблизу Водяного, неподалік Мар’їнки, неподалік Пищевика, поблизу Новотроїцького, неподалік Павлополя, неподалік Миколаївки.

Крім того, тричі стріляли поблизу Новолуганського, тричі - неподалік Луганського, а також поблизу Травневого.

«За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення», - говориться в повідомленні.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню - неподалік Водяного, Травневого та Новолуганського.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом заявив, що покласти край війні на Донбасі можуть спільні зусилля ЄС і США.

Також в ОБСЄ підрахували кількість вибухів на Донбасі за добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: