Від ОПУ вимагають показати українську стенограму розмови Зеленського з Трампом

Читать на русском
Народний депутат від партії «Євросолідарність» Олексій Гончаренко подав до Офісу президента запит щодо стенограми розмови Зеленського з Трампом, перекладеної на українську мову.

Народний депутат від партії «Євросолідарність» Олексій Гончаренко подав до Офіс президента запит щодо стенограми розмови Зеленського з Трампом, перекладеної на українську мову.   Про це Гончаренко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Звернувся до керівника Офісу президента Андрія Богдана з проханням надати стенограму розмови Володимира Зеленського з Дональдом Трампом», - написав Гончаренко.

Також нардеп опублікував фотокопію свого запиту.

«Дивно, що Офіс Президента не опублікував цю стенограму одночасно з Білим Домом», - здивувався нардеп.   У середу, 25 вересня, Білий дім опублікував стенограму телефонної розмови Трампа і Зеленського.

Раніше телефонна розмова Трампа з президентом України Володимиром Зеленським спричинила скандал в американських політичних колах і підштовхнуда спікера палати представників Ненсі Пелосі оголосити про початок процедури імпічменту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: