У Кабміні підрахували вартість перепису населення

Читать на русском
Вартість проведення перепису населення України відповідно до проекту Держслужби статистики становить 5 мільярдів гривень.

Вартість проведення перепису населення України відповідно до проекту Держслужби статистики становить 5 мільярдів гривень.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет під час конференції щодо антикорупційних заходів, повідомляє Укрінформ у четвер, 26 вересня.

Гончарук пообіцяв провести перепис населенняСказано 30 серпня 2019 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Зараз говорять про те, що пора зробити ще один перепис населення. Мені нещодавно в проекті Держстату принесли дані про бюджет цього перепису, він становить 5 мільярдів гривень, і я розумію, що ефективніше і простіше буде зробити так званий електронний перепис населення», - сказав Дубілет.

За його інформацією, перепис населення можна замінити створенням єдиного реєстру українців шляхом об'єднання 6-7 різних реєстрів, у яких «заховані» базові дані про громадян.

Нагадаємо, Інститут демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України проведе пробний перепис населення в Оболонському районі Києва і Бородянському районі Київської області.

Також відзначимо, прем'єр планує провести частковий перепис населення до кінця року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: