У Мінфіні не визнають провалу перемовин із МВФ

Читать на русском
Місія МВФ під головуванням Рона Ван Родена, яка розпочала свою роботу у Києві 12 вересня, продовжує зустрічі з урядовцями згідно з розкладом.

Місія МВФ під_ головуванням Рона Ван Родена, яка розпочала свою роботу у Києві 12 вересня, продовжує зустрічі з урядовцями згідно з розкладом.

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

Зазначається, що перемовини між Україною та МВФ перебувають в активній стадії, а 14-місячна програма Stand-by сьогодні залишається чинною.

Її було розроблено як перехідну програму для сприяння макроекономічній стабільності України в період двох виборів: президентських та парламентських.

У Мінфіні наголосили, що за час свого перебування в Києві у вересні 2019 року місія МВФ ознайомилася зі станом справ в Україні, планами уряду на найближчі кілька років та побажаннями щодо подальшої співпраці з Фондом.

Порядком денним можливої підтримки з боку МВФ може стати Програма дій Уряду, яку буде презентовано Кабінетом Міністрів 29 вересня 2019 року.

Як повідомлялося, місія Міжнародного валютного фонду сьогодні, 26 вересня, завершує свою роботу в Україні.

Раніше члени Ради НБУ провели зустріч з представниками місії МВФ в Україні, під час якої обмінялися думками щодо стану грошово-кредитного ринку та банківської системи, вдосконалення монетарної політики.

Також президент Володимир Зеленський зустрівся із заступником директора Європейського департаменту Міжнародного валютного фонду (МВФ) Джулією Козак і керівником місії МВФ в Україні Роном ван Роденом.

Нагадаємо, в МВФ назвали ТОП-теми переговорів з українським урядом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: