Очільники МЗС п'яти країн обговорили в ООН справу МН17

Читать на русском
Міністри закордонних справ України, Нідерландів, Австралії, Бельгії та Малайзії обговорили подальші спільні кроки щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у збиванні МН17 на Донбасі.

Міністри закордонних справ України, Нідерландів, Австралії, Бельгії та Малайзії обговорили подальші спільні кроки щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у збиванні літака Малайзійських авіаліній МН17 на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

5 років катастрофі МН17. Чому РФ досі не покарана?5 років тому сталася катастрофа рейсу МН17. Загинули всі 298 людей, що перебували на борту, – 283 пасажири та 15 членів екіпажу.

«24 вересня 2019 на полях 74 сесії Генеральної Асамблеї ООН міністри закордонних справ України, Нідерландів, Австралії, Бельгії та Малайзії обговорили подальші спільні кроки з метою притягнення до кримінальної відповідальності осіб, винних у збиванні літака Малайзійських авіаліній МН17 в 2014 році», - йдеться в повідомленні.

Згідно з очікуваннями МЗС судові слухання почнуться в Нідерландах в березні 2020 року.

Раніше повідомлялося, що Україна передала Нідерландам всі матеріали у справі МН17.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився в Донецькій області. Всі 298 осіб, які перебували на борту, загинули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: