Суд зняв арешт з «вертолітного майданчика» Януковича

Читать на русском
Київський апеляційний суд скасував арешт конгрессно-виставкового центру Парковий, відомого, як вертолітний майданчик експрезидента Віктора Януковича.

Київський апеляційний суд скасував арешт конгрессно-виставкового центру «Парковий», відомого, як вертолітний майданчик експрезидента Віктора Януковича.

Про це повідомляється з посиланням на рішення суду від 5 вересня.

Зазначається, що суд скасував рішення від 5 квітня 2019 року, яким на «Парковий» наклали арешт і передали його для управління Національному агентству з розшуку та менеджменту активів.

На думку Київського апеляційного суду, прокуратура не довела, що «Парковий» повинен бути речовим доказом і пов'язаний з розслідуванням, яке стосується порушень під час його будівництва.

Також правоохоронці нібито не обґрунтували необхідність арешту, а в самому розслідуванні не повідомлялося про підозру ні одній людині.

Раніше повідомлялося, що структури, близькі до народного депутата від БПП Максима Єфімова, придбали конгресно-виставковий центр (КВЦ) Парковий у Києві, більш відомий як «вертолітний майданчик Януковича».

Нагадаємо, в жовтні 2018 року «вертолітний майданчик Януковича» офіційно передали у власність громаді Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: