У США закликають до імпічменту Трампа

Читать на русском
Конгрес США має застосувати процедуру імпічменту до президента Дональда Трампа, якщо поширена у ЗМІ інформація про його спроби тиснути на Україну виявиться правдою.

Конгрес Сполучених Штатів Америки має застосувати процедуру імпічменту до президента Дональда Трампа, якщо поширена у ЗМІ інформація про його спроби тиснути на Україну для відкриття розслідування проти сина екс-віцепрезидента США Джо Байдена виявиться правдою.

Про це заявив американський юрист Джордж Конвей у Twitter.

Нуланд порадила Зеленському, як говорити з ТрампомКолишня помічниця держсекретаря США вважає, що український президент зможе зацікавити Трампа інвестиціями в Україну.

«Якщо це правда (інформація щодо спроб тиску на український уряд, - ред.), то президенту Дональдові Трампу слід оголосити імпічмент і усунути його з посади негайно», - переконаний Конвей.

Він також розмістив кілька скріншотів із публікації британського видання The Independent, де сказано, що блокування адміністрацією Трампа військової допомоги Україні було тиском на уряд європейської держави у сподіванні, що там відкриють розслідування проти сина екс-віцепрезидента США Джо Байдена.

Водночас сам Трамп назвав поширену ЗМІ інформацію фейками.

Нагадаємо, на початку вересня у Конгресі США почали розслідування щодо можливого тиску з боку президента Америки Дональда Трампа та його адвоката Руді Джуліані на президента України Володимира Зеленського, щоб той втрутився у президентські вибори в Штатах.

В оточенні президента України Володимира Зеленського повідомили, що 25 вересня відбудеться його зустріч із президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: