Макрон розповів, коли відбудеться зустріч у Нормандському форматі

Читать на русском
Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що зустріч у Нормандському форматі може відбутися протягом найближчих тижнів.

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що зустріч у Нормандському форматі може відбутися протягом найближчих тижнів.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це Макрон заявив на полях 74-й сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

Нормандські переговори: чого хоче РФ і на чому наполягає УкраїнаЗеленський наполягає на зустрічі в Нормандському форматі у вересні, але в Кремлі кажуть, що готові до переговорів у жовтні. Ще не вщухли дискусії про формулу Штайнмайера, а МЗС України заговорив про формулу Зеленського.

«Найближчими тижнями», — сказав він, відповідаючи на запитання, коли може відбутися на перспективу зустріч у Нормандському форматі.

Раніше помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак заявив, що зустріч лідерів «нормандської четвірки» може відбутися після візиту українського лідера до США.

12 вересня Президент України Володимир Зеленський заявив, що зустріч лідерів «нормандської четвірки» може відбутися до кінця вересня.

У Кремлі відповіли, що зустріч президента Росії Володимира Путіна з Володимиром Зеленським може відбутися в жовтні в рамках Нормандського формату.

Пізніше стало відомо, що зустріч лідерів «нормандської четвірки» відклали, бо Росія «не може» взяти в ній участь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: