У «Київобленерго» попередили про відключення світла на 21 об'єкті

Читать на русском
Про припинення електропостачання 21 значимого об'єкту Київської області попередили в Київобленерго.

Про припинення електропостачання 21 значимого об'єкту Київської області попередили в «Київобленерго».

Про це повідомили в пресслужбі підприємства в понеділок, 23 вересня.

Електрику планують вимикати в восьми районах Київської області за борги.

В Україні запрацював новий ринок електроенергії. Чи зростуть ціни?В Україні з понеділка, 1 липня, запрацював новий ринок електроенергії. Вже відбулися перші торги на ринку на добу вперед. Про те, чого чекати споживачам, знають експерти.

«Київобленерго» як оператор системи розподілу Київщини зобов'язаний виконати вимогу постачальника і протягом 23-25 ​​вересня відключити від живлення 21 абонента-боржника в різних районах області», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що компанія-постачальник «Київська обласна енергопостачальна компанія» направила до «Київобленерго» заявки про відключення соціально значущих організацій, установ і підприємств. Серед них - водоканали, житлово-комунальні господарства та медичні установи.

У «Київобленерго» підкреслюють, що згідно із законом зобов'язані виконати відповідні заявки.

У Білоцерківському районі відключать від електрики ПП «Онікс-2000», в Бориспільському - КП «Житлове ремонтно-експлуатаційне управління» та Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Щасливе - ЛУ 14», в Бородянському - ЖБК «Бригантина - 2», в Броварському - КП «Броваритепловодоенергія», садівниче товариство «Обслуговуючий кооператив «Десна-1», садівниче товариство «Обслуговуючий кооператив «Десна-2», КНП «Броварська БКЛ» БРР і СМР, Броварський районний будинок культури, КП «Житлово-експлуатаційна контора - 4», гуртожиток домоуправління №1 Київського квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України.

У Васильківському районі без світла залишиться гуртожиток Крушинської сільської ради, в Вишгородському - КП Новопетрівської сільської ради «Новопетрівський медичний консультативно-діагностичний центр», ТОВ «Комплекс Агромарс», в Києво-Святошинському - КП «Боярка-водоканал», ТОВ «ЖЕО «Софія Київська» , ТОВ «Керуюча компанія «Комфорт сервіс НТ», ТОВ «Софія Буд Груп», ТОВ «ЖЕК Перший Парковий», ТОВ «Еркер» та в Фастівському районі відключать від світла КП Фастівської міської ради «Фастівводоканал».

Раніше, СБУ спіймала на хабарі чиновника «Київобленерго».

Також нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав закон, який змінить порядок продажу електричної енергії, що імпортують з держав - нечленів Енергетичного співтовариства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: