СБУ спіймала на хабарі чиновника «Київобленерго»

Читать на русском
Працівники СБУ викрили на хабарі керівника одного з регіональних підрозділів ПАТ Київобленерго.

Працівники СБУ викрили на хабарі керівника одного з регіональних підрозділів ПАТ «Київобленерго».

Про це повідомиляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення прес-служби СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець спільно з керівником приватної компанії, що займається електромонтажними роботами, вимагали гроші від підприємців. За різні суми хабаря зловмисники обіцяли представникам комерційних структур прискорити процес підписання договорів на постачання електроенергії.

Працівники СБУ задокументували факт вимагання посадовцем та його спільником вісімдесяти семи тисяч гривень від приватного підприємця. Правоохоронці затримали обох фігурантів справи в одному з міст Київської області після отримання всієї суми хабара та передачі підписаного договору.

У межах відкритого кримінального провадження затриманим оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-3 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) разом із працівниками Нацполіції затримали начальника відділення Мукачевського прикордонного загону Західного регіонального управління при одержанні хабаря.

Раніше повідомлялося, що СБУ викрила в систематичних хабарях заступника начальника відділу Управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: