В Одесі автомобіль в'їхав у натовп протестуючих, є постраждалі

Читать на русском
В Одесі в Київському районі в п'ятницю, 20 вересня, автомобіль в'їхав у натовп протестуючих, які блокували рух транспорту.

В Одесі в Київському районі в п'ятницю, 20 вересня, автомобіль в'їхав у натовп протестуючих, які блокували рух транспорту.

Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

В Україні за чотири з половиною роки сталося майже 693 тисячі ДТПВ Україні щодня в середньому відбувається 300-400 ДТП. За чотири з половиною роки — майже 693 тисячі аварій.

Інцидент стався на вулиці Академіка Корольова, де зібралися демонстранти, незадоволені будівництвом на території дитячого садка. Протестуючі ходили по пішохідному переходу, щоб обмежити рух транспорту.

Відзначається, що під час акції до натовпу під'їхав автомобіль Nissan. Спочатку автомобіль зменшив швидкість, а потім рушив вперед, здійснивши наїзд на двох осіб. В результаті наїзду постраждали одна з учасниць акції і співробітник поліції, який охороняв демонстрацію. Постраждалі були госпіталізовані із травмами ніг.

«Те, що відбулося кваліфіковано як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», - додали в поліції.

За даними місцевих ЗМІ, в результаті інциденту постраждали 5 осіб.

Раніше в Харкові згоріли кілька автомобілів.

Також нагадаємо, нардеп потрапив у ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: