«Мінер» мосту Метро небезпечний і має бути поміщений до СІЗО — прокурор

Читать на русском
Колишній військовий весь час, поки жив у Києві, вважав, що за ним стежать. Він пояснив, що акцію на мосту влаштував, щоб привернути до себе увагу і покінчити зі стеженням.

Олексій Белько, колишній військовий, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, небезпечний для суспільства і має бути поміщений до СІЗО.

Про це під час засідання суду заявив прокурор, повідомляють «Українські новини».

За інформацією, в останні два тижні Белько перебував у Києві та жив у машині. До столиці він переїхав після того, як його звільнили із армії 2 місяці тому, що і призвело до розставання з дівчиною. Колишній військовий протягом часу, поки мешкав у Києві, вважав, що за ним стежать. Він пояснив, що акцію на мосту влаштував, щоб привернути до себе увагу і покінчити з переслідуванням.

Раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що особисто подаватиме до суду клопотання і вимагатиме мінімального покарання для затриманого. Міністр внутрішніх справ хоче взяти затриманого на поруки.

Олексія Белька, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, не будуть звинувачувати в підготовці теракту. У прокуратурі вже погоджено підозру за ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») і ст. 259 («Неправдиве повідомлення про замінування»).

Нагадаємо, що правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: