Для «мінера» мосту Метро проситиму мінімальне покарання — Аваков

Читать на русском
У Києві ввечері, 18 вересня, перекрили міст Метро через загрозу вибуху. Рух на мосту було повністю перекрито в обох напрямках.

«Мінера» моста Метро Києві не мають наміру звинувачувати у підготовці терористичного акту, для нього проситимуть мінімального покарання..

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, коментуючи затримання Белька на своїй сторнці в соцмережі.

«Затриманий вчора на мосту в Києві «мінер» колишній старший сержант Олексій Белько чинив дурні дії, перебуваючи під дією наркотиків... правда і це .. Але, послухавши і зрозумівши його історію, хочу сказати - це і наша з вами відповідальність теж... Хочу, щоб з'явився шанс у цієї людини! Шанс почати заново і «жити нормальним життям», як він каже... Звернуся до суду із клопотанням про мінімальне покарання для Белька. Про взяття на поруки сержанта. Ми допоможемо йому пройти курс реабілітації від наркотиків і знайти себе заново. Клопотання буде подано від мене особисто - міністра внутрішніх справ - і від командира спецпідрозділу КОРД, який проводив вчорашнє затримання. Ми так вирішили!», - написав міністр на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що було встановлено особу «мінера» - це 42-річний уродженець Форосу, який розташований в анексованому Росією Криму, Олексій Белько.

За інформацією джерел, у червні нинішнього року він добровільно здав Деснянському райуправлінню поліції Києва 1 кг вибухівки та 88 набоїв. За його словами, він знайшов їх «в сейфі в селі на Чернігівщині».

Раніше повідомлялося, що в Києві ввечері, 18 вересня, перекрили міст Метро через загрозу вибуху. Рух на мосту було повністю перекрито в обох напрямках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: