У поліції відреагували на «мінування» мосту Метро

Читать на русском
У Києві зловмисник влаштував стрілянину і погрожує підірвати міст Метро. Правоохоронці кваліфікували справу як підготовку до теракту.

У Києві зловмисник влаштував стрілянину і погрожує підірвати міст Метро. Правоохоронці кваліфікували справу як підготовку до теракту.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в середу, 18 вересня.

Правоохоронці ввели оперативний план. Повідомляється, що зловмисник час від часу здійснює постріли.

«Правоохоронці ввели в столиці спеціальний оперативний план. Зараз на місці події перебуває керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецназівці і фахівці вибухотехнічної служби. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Зараз тут знаходяться представники всіх служб. Рух автомобілів і потягів на мосту перекрито», - йдеться в повідомленні.

За даними кореспондента «112 Україна» правоохоронці ведуть переговори зі зловмисником.

«Свідки кажуть, що нібито невідомий сидить на рейках, вони начебто чули один постріл. Закрито станції метро - з «Академмістечка» можна доїхати до «Хрещатика», з «Арсенальної» до «Дарниці» проїзд закритий, а від «Дарниці» до «Лісової» ходять поїзди. Зараз начебто ведуться переговори», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, в Києві на «червоній» гілці метро зупинено рух від станції «Дніпро» до станції «Лісова» в зв'язку з анонімним дзвінком про замінування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: