Мінветеранів захищатиме загарбника мосту в Києві

Читать на русском
Міністерство у справах ветеранів буде захищати інтереси чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Міністерство у справах ветеранів буде захищати інтереси чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Про це повідомляється на сторінці відомства в Facebook.

«Міністерство у справах ветеранів висловлює подяку силовикам, правоохоронцям і всім причетним до професійного, безпечного і безкровного вирішення ситуації», - сказано в заяві.

Команда міністерства запевнила в готовності надати будь-яку допомогу в комунікації між Олексієм Бельком і «тими, кого це може стосуватися на офіційному або неофіційному рівні».

«Міністерство наголошує, що воно захищатиме інтереси Олексія Белька як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема, його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи і допомогу за необхідності. Ми не дозволимо використовувати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів або для розколу між ними і рештою суспільства», - сказано в заяві.

У міністерстві закликали громадян уважно перевіряти інформацію, а журналістів - спиратися на достовірні джерела. А також пообіцяли стежити за перебігом подій та інформувати суспільство, коли про все це з'явиться більше достовірної інформації.

Нагадаємо, увечері 18 вересня в Києві військовослужбовець захопив міст і погрожував його підірвати. Він також обстріляв поліцейських і збив їх дрон. В ході спецоперації він здався і був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: