Стали відомі вимоги загарбника мосту в Києві

Читать на русском
Чоловік, який в середу, 18 вересня, погрожував підірвати міст Метро в Києві, під час переговорів з правоохоронцями вимагав зустрічі зі своєю дівчиною.

Чоловік, який в середу, 18 вересня, погрожував підірвати міст Метро в Києві, під час переговорів з правоохоронцями вимагав зустрічі зі своєю дівчиною.

Про це на брифінгу за підсумками затримання сказав глава поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє Українська правда.

«Було встановлено його телефон. Ми з ним зв'язалися, особисто я і наш психолог... На контакти він не йшов, вимагав переговорити зі своєю дівчиною, але жодних розумних вимог, жодних зв'язних думок від нього не було», - сказав Крищенко.

За словами Крищенка, після цього було прийнято рішення брати злочинця штурмом.

Зараз автомобіль зловмисника і міст перевіряють правоохоронці. У момент затримання при чоловікові не було знайдено вибухових речовин або пристроїв, тільки карабін.

«У нас була інформація, що у нього вилучали вибухівку, тому ми вважали, що вона у нього є. Зараз вибухотехніки оглядають автомобіль, трохи пізніше ми повідомимо результат», - сказав Крищенко.

Він також додав, що зловмисник сам вийшов з автомобіля, коли до нього наблизилися спецназівці, і був затриманий.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Києві військовослужбовець захопив міст і погрожував його підірвати. Він також обстріляв поліцейських і збив їхній дрон. У ході спецоперації він здався і був затриманий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: