Рабінович провалив обіцянку про те, що ОПЗЖ підвищить пенсії за два тижні

Читать на русском
Вадим Рабінович голослівно пообіцяв, що ОПЗЖ після перемоги на виборах за два тижні підвищить пенсії.

Народний депутат Вадим Рабінович не виконав обіцянку про те, що після перемоги на виборах його політична сила протягом двох тижнів підвищить пенсії.

Таку обіцянку Рабинович давав 30 квітня, нагадує «Слово і Діло».

«Після перемоги нашої партії на виборах в 2019 році ми встановимо мир, якщо його не встановить Зеленський, протягом тижня. Ми підвищимо пенсії протягом двох тижнів, якщо всього цього не зробить новий президент і нова коаліція, якщо він її створить», – заявив Рабинович.

Вадим РабіновичНародний депутат України

На позачергових парламентських виборах Рабінович пройшов в Раду за списками партії «Опозиційна платформа – За життя». 11 вересня представники фракції, в тому числі і Рабинович, зареєстрували законопроект про внесення змін до державного бюджету-2019 щодо підвищення соціальних стандартів – пенсій і мінімальної зарплати.

Але станом на 15 вересня законопроект на голосування не виносився. Державний бюджет на 2020 рік, в якому може бути закладено підвищення соцстандартів, теж ще не розглядали.

Рабінович сам встановив терміни виконання обіцянки – два робочі тижні Верховної ради – і провалив її.

Нагадаємо, фракція «Опозиційна платформи – За життя» повним складом провалила програмну обіцянку домогтися зняття недоторканності з народних депутатів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: