Кабмін створив телефонну лінію для повідомлень про рейдерство

Читать на русском
Кабінет міністрів України створив безкоштовну пряму лінію, щоб аграрії могли зв’язатися з урядом і повідомити про рейдерство або інші проблеми.

Кабінет міністрів України створив безкоштовну пряму лінію, щоб аграрії могли зв’язатися з урядом і повідомити про рейдерство або інші проблеми.

Про це сьогодні на конференції, присвяченій земельній реформі, повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук, пише УНН.

Микола ТищенкоНародний депутат України
Тищенко у передвиборчій програмі пообіцяв звільнити бізнес від свавілля рейдерівСказано 25 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

«Ми зробили пряму лінію безкоштовну — 1545. Це колл-центр. Якщо виникає питання, хтось розказує якісь байки, маніпуляції, десь складна історія, десь рейдерство. Це головний телефон для вас, за яким ви можете зв’язатися з нами. Ми зараз створюємо команду, яка спробує реагувати на всі подібні складні питання», - сказав Гончарук.

Нагадаємо, парламент підтримав за основу в першому читанні законопроект №1056 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності».

Раніше в СБУ розповіли про нову систему в боротьбі з рейдерством.

Також нагадаємо, Дубілет розповів, як захищатимуть бізнес від рейдерства вже у вересні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: