Зеленський провалив обіцянку про те, що 200 «швидких» передадуть до регіонів за три місяці

Читать на русском
Володимир Зеленський обіцяв, що 200 швидких передадуть протягом трьох місяців. Однак Фонд Ахметова завершить проєкт тільки до кінця року.
facebook.com/zelenskiy95

Президент України Володимир Зеленський не виконав обіцянку про те, що протягом трьох місяців до міст і сіл буде передано 200 автомобілів швидкої допомоги.

Глава держави говорив про це 14 червня, нагадує «Слово і Діло».

Володимир ЗеленськийПрезидент України

«Сьогодні в Україні понад 100 дитячих лікарень в обласних і районних центрах. Поруч зі мною – одна зі 100 спеціальних «швидких», які будуть їм. Куплені не за бюджетні гроші, а за домовленістю з меценатами. 136 «швидких» Peugeot і Ford поїдуть у міста. 54 Toyota Sequoia та інших автомобілів з підвищеною прохідністю передамо сільським громадам. Перші 30 «швидких» потраплять до лікарень вже в найближчі дні, інші – протягом трьох місяців», – заявив Зеленський.

Відзначимо, що «швидкі» надає «Фонд Ріната Ахметова». Станом на 10 вересня станції швидкої допомоги та амбулаторії сільських громад в 24 областях України отримали 57 автомобілів. 17 вересня до медичних установ передали ще 20 автомобілів швидкої допомоги. Таким чином, в цілому виходить 77 автомобілів.

У Фонді Ахметова заявили, що проект «200 «швидких» для України» буде реалізований повністю до кінця року. З огляду на те, що Зеленський обіцяв 200 машин протягом трьох місяців, тобто до середини вересня, обіцянку він не виконав.

Нагадаємо, Володимир Зеленський пообіцяв презентувати Рінату Ахметову інвестиційний документ для фінансування медицини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: