У НАБУ прокоментували обшуки на Криворізькій ТЕЦ

Читать на русском
У Національному бюро повідомили, що обшуки у Кривому Розі відбуваються у справі за попередньою кваліфікацією ч. 5 ст. 191 ККУ.

Детективи Національного антикорупційного бюро здійснюють обшуки у приміщенні Криворізької теплоелектроцентрі у кримінальному провадженні про можливі зловживання службових осіб держпідприємства при здійснені господарських операцій на загальну суму понад 80 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

«Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП здійснюють обшуки в приміщеннях низки комерційних компаній та АТ «Криворізька теплоцентраль» (100% належить державі). Слідча дія санкціонована і здійснюється в ході розслідування фактів зловживань службових осіб держпідприємства при здійснені господарських операцій «Криворізькою теплоцентраллю» на загальну суму понад 80 млн грн», – повідомляють у Національному бюро.

Раніше ЗМІ повідомляли, що НАБУ здійснює обшуки у приміщенні Криворізької теплоелектроцентрі. За даними преси, детективи оглянули кабінет директора ТЕЦ, приміщення, де працюють IT-фахівці, а також бухгалтерію і виробничий відділ.

Нагадаємо, за рішенням суду НАБУ почало розслідувати можливе привласнення коштів посадовими особами комунального підприємства теплових мереж «Криворіжтепломережа».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: