Заступника мера Дніпра оголосили в розшук

Читать на русском
Чиновники міської ради Дніпра, які підозрюються в привласненні 29,5 мільйона гривень бюджетних коштів, оголошені в розшук.

Чиновники міської ради Дніпра, які підозрюються в привласненні 29,5 мільйона гривень бюджетних коштів, оголошені в розшук.

Про це в понеділок, 16 вересня, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

«У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом привласнення бюджетних коштів при ремонті Нового моста в Дніпрі (ч. 5 ст. 191 КК України) заступник міського голови, начальники управління міської ради та особа, яка здійснювала технічний нагляд, оголошені в розшук у зв'язку з переховуванням від слідства», - йдеться в повідомленні.

Прокуратура не називає імена підозрюваних, проте, за даними ЗМІ, підозру оголосили заступнику мера Філатова Михайлу Лисенку.

Іншим фігурантам суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зокрема, засновника товариства-підрядника, який здійснював ремонтні роботи, суд заарештував на 60 діб з можливістю внесення застави в сумі більше 40 млн грн; начальника ділянки утримуватимуть під вартою, якщо він не внесе заставу в 1 млн грн.

Як повідомлялося, у суботу, 7 вересня, мер Дніпра Борис Філатов відкрив міст після капремонту.

А минулого тижня правоохоронці провели в мерії Дніпра обшуки і повідомили семи особам підозру в привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів при здійсненні ремонту моста в Дніпрі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: