Президент призначив нового главу Дніпропетровської ОДА

Читать на русском
У п'ятницю Кабінет міністрів провів засідання, на якому підтримав проект указу про призначення Олександра Бондаренко головою Дніпропетровської ОДА.

Президент України Володимир Зеленський у ході свого візиту до Дніпропетровської області призначив нового голову обласної державної адміністрації.

На сайті Офісу президента опублікований відповідний указ глави держави №694/2019.

«Призначити Бондаренка Олександра Вікторовича головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації», - сказано у документі.

Раніше, Кабмін підтримав проєкт указу президента про призначення Бондаренка головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Хроніки мажоритарки: наскільки ефективно працювали депутати від Дніпропетровської областіБезбах і Павлов не виконали жодної обіцянки, а 10 народних депутатів змогли реалізувати менш ніж половину обіцяного.

З декларації Бондаренко відомо, що йому належить частка компанії Бі енд Бі Фудз, у ній він числиться директором. Також володіє компаніями Стійкі Бізнес Системи, Лок Сток і Філд Маркетинг, які були засновані не більше двох років тому.

Додамо, Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення 16 голів районних міських адміністрацій в Дніпропетровській області.

Наскільки ефективно працювали депутати від Дніпропетровської області - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: