Команда Зеленського відмовилася від переїзду з Банкової

Читать на русском
Команда Володимира Зеленського відмовилася від переїзду Офісу президента. Але, за словами Богдана, реформа Офісу президента ще не завершена.

Команда Володимира Зеленського відмовилася від переїзду Офісу президента.

Про це розповів глава Офісу президента Андрій Богдан в інтерв'ю BBC.

Зеленський vs Порошенко: перші п'ять кроків на посаді президентаПерші п'ять указів, законопроектів і кадрових призначень Петра Порошенка й Володимира Зеленського.

«Ми розуміли, що саме переїзд нашими опонентами буде негативно висвітлюватися через витрати бюджетних коштів. У нас була дуже хороша схема, і ми її зараз будемо реалізовувати - як знайти ці кошти, не витрачаючи гроші державного бюджету. Ми хочемо повернути державі те, що було корупційним шляхом виведено з-під державного контролю », - сказав він.

Також, за словами глави ОПУ, реформа Офісу президента ще не завершена.

Як відомо, президент Володимир Зеленський планував переїхати з Банкової – можливо, в «Український дім» на Європейській площі. А на Банковій пропонували влаштувати музей – і Національний художній музей України був не проти.

20 червня команда президента Володимира Зеленського презентувала концепцію нового офісу: там запланували фонтан з ефектами і місце для протестів.

«Слово і Діло» порівняло перші п'ять кроків Зеленського та Порошенка на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: