Стало відомо, коли подадуть бюджет на друге читання

Читать на русском
Проект державного бюджету на 2020 рік для другого читання внесуть до Верховної ради до 2 листопада. Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Проект державного бюджету на 2020 рік для другого читання внесуть до Верховної ради до 2 листопада.

Про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Кабмін звітує про проєкт Держбюджету-2020 — трансляціяПроєкт державного бюджету на 2020 рік, згідно з розпорядженням президента України Володимира Зеленського, повинен бути внесений до Верховної ради до 15 вересня.

«На підготовку бюджету йде більше ніж півроку, у нас на це було 2 тижні. Це означає, що прогнозуючи наступний рік, ми все ще базуємось на тих цифрах, які були оцінені весною. Тому не дивуйтеся, що в цьому бюджеті будуть цифри такими, якими вони були прогнозовані станом на весну. Ми очікуємо, що в жовтні між першим і другим читанням Мінекономіки спрогнозує ситуацію на наступний рік і ми внесемо корективи в бюджет, який буде подаватись», - заявив прем'єр.

Нагадаємо, проект державного бюджету на 2020 рік, згідно з розпорядженням президента України Володимира Зеленського, повинен бути внесений до Верховної ради до 15 вересня.

Раніше прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що проєкт Держбюджету України на 2020 рік, буде базуватися на макропрогнозі, затвердженому ще попереднім урядом. Зокрема, передбачається зростання ВВП у 3,3%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: